niedziela, 11 maja 2014

pasztet z czerwonej soczewicy

Dziś bawię się smakiem i kolorem: czerwona delikatna soczewica i wyraziste suszone pomidory oraz zielony szpinak skropiony cytryną, do tego przyprawy a wśród nich pieprz cytrynowy - całość smakuje wyśmienicie. Zrobiłam też pasztet mięsny z żurawiną. Wszystko się jeszcze piecze, ale uchyliłam trochę piekarnik, wpuściłam zapach do domu i szybko zdjęcie pstryknęłam:)

niedziela, 4 maja 2014

Targi "Sto pomysłów dla Biebrzy"

3 maja na targach moje stoisko odwiedziło wielu miłych gości - wszystkim dziękuję za odwiedziny, zakupy, miłą rozmowę, rady, uwagi i sugestie. Więcej zaraz napiszę w zakładce obok TERAZ mam bardzo WAŻNĄ wiadomość.  Do sprzedaży dostały się prawdopodobnie dwa pasztety z kaszy jaglanej (jeden udało mi się przechwycić), które po prostu mi nie wyszły mimo starań. Dlatego BARDZO, BARDZO proszę osobę, której się takowy trafił aby skontaktowała się PILNIE ze mną @.
Moim celem jest robić wszystko jak najlepiej a tu taka  wpadka:( przepraszam.