Nasze Kulinarne Dziedzictwo to konkurs bardzo twórczy, dlatego postanowiłam wziąć w nim udział. Zgłosiłam do konkursu trzy swoje produkty: płatki róży z truskawkami w żelu, nalewkę na płatkach róży słodzoną miodem z mniszka lekarskiego i babę ziemniaczaną z suszonymi grzybami i kiszoną kapustą. Zgłoszonych potraw było ponad 100 więc komisja miała nie lada orzech do zgryzienia:) Nalewka smakowała, dżemiks również ale najbardziej posmakowała i spodobała się baba ziemniaczana z grzybami i kapustą. Szybko zdobyła rozgłos i udzieliła kilku wywiadów:) Krótka relacja znalazła się również w Obiektywie na TVP Białystok - w trzynastej minucie rozpoczyna się reportaż Smaki Regionów zapraszam do obejrzenia.
czwartek, 21 sierpnia 2014
Nasze Kulinarne Dziedzictwo
Nasze Kulinarne Dziedzictwo to konkurs bardzo twórczy, dlatego postanowiłam wziąć w nim udział. Zgłosiłam do konkursu trzy swoje produkty: płatki róży z truskawkami w żelu, nalewkę na płatkach róży słodzoną miodem z mniszka lekarskiego i babę ziemniaczaną z suszonymi grzybami i kiszoną kapustą. Zgłoszonych potraw było ponad 100 więc komisja miała nie lada orzech do zgryzienia:) Nalewka smakowała, dżemiks również ale najbardziej posmakowała i spodobała się baba ziemniaczana z grzybami i kapustą. Szybko zdobyła rozgłos i udzieliła kilku wywiadów:) Krótka relacja znalazła się również w Obiektywie na TVP Białystok - w trzynastej minucie rozpoczyna się reportaż Smaki Regionów zapraszam do obejrzenia.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Wspaniałości :)
OdpowiedzUsuń